Mērķziedojums baznīcas jumta atjaunošanai Rīgā

31. janvāris, 2024

 


Dievnams Baznīcas ielā 12a ir Latvijas Septītās dienas adventistu centrālā satikšanās vieta. 
Te notiek ik sabata dievkalpojumi trijās draudzēs, te izvietots Latvijas draudžu savienības un Baltijas konferenču ūnijas birojs, studija, izdevniecība un “Patmos” grāmatu centrs. 
Te draudze un viesi pulcējas kopā uz lielajiem pasākumiem – koncertiem, dažādiem semināriem, bērnu svētkiem un sadziedāšanās svētkiem, grāmatu atklāšanu un daudziem citiem draudzei svarīgiem notikumiem. Var droši teikt, ka šis nams ir Latvijas adventistu garīgais centrs. 

Vēstures gaitā šis nams ir piedzīvojis dažādus laikus, to nav saudzējusi arī apkārtējās vides ietekme. Nu tam ir nepieciešama mūsu palīdzība. Kritiskā stāvoklī ir padomju laikos izbūvētais Baznīcas ielas 12a dievnama jumts. Cauri salaiduma vietām nākošais ūdens bojā arī zemāk esošās konstrukcijas. 

Lai jumtu nomainītu, ir nepieciešama jūsu palīdzība, tāpēc 30. martā Latvijas draudzēs būs iespēja nodot īpašu mērķa ziedojumu. Ziedot šim projektam varat arī pirms un pēc šī datuma.

Vecajā Derībā Dievs vienoja visu tautu, lai būvētu vai, citā periodā, atjaunotu templi. Aicinām arī jūs, brāļi un māsas, ieguldīt savu sirdi un ziedojumus, lai centrālā Latvijas adventistu dievnama ēka atrastos zem droša jumta!

LDS ziedojuma kontus vari atrast šeit: https://adventisti.lv/lv/ziedot

Pie ziedojuma mērķa norādi:
Baznīcas ielas 12a jumta nomaiņai