Austrālijā izdota grāmata palīdz uzrunāt bērnus Rumānijā

9. septembris, 2021 | Australia | NATHAN BROWN


2013. gadā tika izdota Deivida Edgrīna grāmata “The Perfect Lamb” (“Perfektais Jērs”), un, kā skaidro pats autors, tās mērķauditorija ir seši līdz desmit gadus veci bērni, un tā ir “īss stāsts par vienu dienu, kas atklāj Dieva mīlestību, uzupurēšanos un glābšanas plānu - dienu, kurā Kristus nomira. Tā atklāj bērniem, ka Jēzus mums sniedz laimi un dzīvību caur Viņa upuri.”

“Viața și Sănătate”, SDA grāmatu izdevniecība Rumānijā, ir izplatījusi 30’000 grāmatas eksemplārus, kas iztulkoti rumāņu valodā, un tā ir Rumānijas draudzes Gada grāmata bērniem.

“Tas bija pateikums pārsteigums, kad uzzinājām, ka draudze izmanto šo grāmatu,” sacīja grāmatas izdevējs Adrians Negū. Viņš stāstīja, ka šīs grāmatas stāsti tiek līdzdalīti valsts skolās, un bērni tos labprāt klausās.

Negū ir izteicis savu pateicību grāmatu izdevniecībai “Signs Publishing”, kas ir uzsākusi darbu pie Edgrīna jaunākās grāmatas tulkošanas “Just Believe” (“Tikai tici”), kura līdzīgā veidā tiks izdota nākamgad.
 

“Ir patiesi brīnišķīgi redzēt, ko Dievs var iesākt ar vienkāršu stāstu!” sacīja Edgrīns. “Es ceru, ka manas mazās grāmatas palīdzēs daudziem bērniem atrast Jēzu.”

Deivida Edgrīna grāmatas ir pieejamas adventistu grāmatu izdevniecībās Austrālijā un Jaunzēlandē, kā arī tiešsaistē.
Šo grāmatu angļu valodā ir iespējams iegādāties interneta veikalā www.amazon.com