Paziņojums par teroristu uzbrukumu Adventistu baznīcai Pakistānā

20. aprīlis, 2018 | Adventist Review

Nogalināto vidū arī Adventistu draudzes locekļa dēls
 
Turpinājumā Septītās dienas adventistu Dienvidāzijas Klusā okeāna divīzijas paziņojums. Domās un lūgšanās esam kopā ar šī traģiskā notikuma upuru ģimenēm. ~Redaktori
 
Svētdienas vakarā, 15. aprīlī, iespējams, teroristi atklāja uguni pie Kvetas Septītās dienas adventistu baznīcas Pakistānā, nogalinot divus un ievainojot astoņus cilvēkus. Viens no nogalinātajiem bija adventistu draudzes locekļa 18 gadus vecais dēls. Galveno politisko spēku līderi ir nosodījuši šo brutālo uzbrukumu, par kuru atbildību šobrīd ir uzņēmusies Islāma valsts (ISIS).
 
Kā Septītās dienas adventisti mēs esam ļoti noskumuši par šo bezjēdzīgo uzbrukumu. Septītās dienas adventistu draudzei ir vairāk nekā 20 miljoni locekļu visā pasaulē, no kuriem 12 000 dzīvo Pakistānā. Mēs nosodām vardarbību jebkurā tās veidā. Tā vietā mēs caur sabiedrisko darbu un dažādu veidu palīdzības sniegšanu cenšamies dalīties sapratnē un mierā ar mūsu kaimiņiem un citiem cilvēkiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība.
 
Šajā grūtajā laikā mēs jūtamies pazemīgi aizkustināti, redzot, kā par mums rūpējas un mūs atbalsta mūsu kristiešu un musulmaņu draugi. Mēs aicinām lūgt un atbalstīt ģimenes, kuras ir zaudējušas savus mīļos, šajā laikā, kad mēs skumstam par šo traģēdiju un gaidām drīzo Dieva atnākšanu. Kopā mēs meklējam Dieva līdzjūtību un mieru, kas šo vardarbību un naidu spēj uzvarēt.
 
Kveta atrodas uz ziemeļiem no Karāči pilsētas un uz rietumiem no Lahoras pilsētas, netālu no Afganistānas robežas.
 
Septītās dienas adventistu Dienvidāzijas Klusā okeāna divīzija
 
Avots: Adventist Review