Sieviešu konference "Uzvaroša dzīve Kristū"

3. oktobris, 2019

Ikviena sieviete jebkurā vecumā ir aicināta piedalīties vienas dienas sieviešu konferencē “Uzvaroša dzīve Kristū”, kas notiks 10. novembrī  no 10.00 Rīgā, Baznīcas ielā 12a.
  • Programmā: svētruna, liecības, 3 semināri, dziesmas, sadraudzība.
  • Konferences ideja: dalīties savā ticības pieredzē, lai sievietes viena otru stiprinātu vairāk uzticēties Dieva apsolījumiem un mācītos lūgt, paļaujoties uz tiem.
  • Vineta Krauliņa runās svētrunu un vadīs semināru “Lūgšanu tornis”. “Lūgšanu tornis” ir īpašs lūgšanas grupas veids vienā no Londonas draudzēm, kāds nav vēl dzirdēts un piedzīvots Latvijā. Kāpēc cilvēki uz to dodas un kā lūgšanas tiek atbildētas? Atbildi uz šiem jautājumiem uzzināt un šo lūgšanu metodi izmēģināt varēs  Vinetas Krauliņas vadītajā seminārā.
  • Sanda Thomollari  dalīsies ar savu ārzemēs gūto pieredzi, kas būs noderīga kalpošanā, un vadīs semināru “Kā nosargāt mūsu bērnus”. Seminārā uzzināsiet, kas slēpjas aiz daudzo populāro animācijas filmu un grāmatu varoņiem, kā arī populārām dažādu veidu izklaidēm. Cik svarīgi ir saprast, kas der un kas neder mūsu bērniem? Kādi soļi jāsper, lai pasargātu bērnus no velna viltībām? To visu uzzināsiet seminārā!
  • Baiba Bērziņa vadīs semināru “Apbruņojums ikdienai”. Vēlies pievienot kādu dzirksteli savai lūgšanu dzīvei? Šis būs laiks, kurā dalīsimies ar savu garīgo pieredzi un piedzīvojumiem, kopīgi veidojot savu Bībeles pantu izlasi, kuru paņemt līdzi ikdienā.
  • Misijas skolas jaunietes - un ne tikai viņas - dalīsies ar saviem ticības piedzīvojumiem.
  • Pasākums notiks pie galdiņiem, sadraudzības lokā, ar kopīgu mielastu. Pasākuma laikā būs atvērts Grāmatu centrs.
Pieteikšanās līdz 27. oktobrim (mob. 29869979).