ĢK sesijas 2022 virtuālā izstāde

12. maijs, 2022 | Ģenerālkonference

No 2022.g. 6. jūnija līdz 11. jūnijam Sentluisā, Misūri štatā, norisināsies 61. SDA Ģenerālkonferences sesija.


Šī gada sesija, kuru nācies atlikt kopš 2020. gada, izskatīsies citādāk kā iepriekšējās sesijas. Tā vietā, lai izstāde norisinātos klātienē, šī pasākuma daļa vienas nedēļas garumā notiks virtuālajā platformā, tā sniedzot dalības iespēju adventistiem no dažādām divīzijām un laika zonām. 

Lai gan izstāde norisināsies tiešsaistē, pati sesija notiks klātienē, kur tūkstošiem adventistu apmeklēs klātienes sanāksmes. Sentluisā ieradīsies aptuveni 2700 delegāti, kas pārstāvēs vairāk nekā 21 miljonu draudzes locekļu no 200 valstīm. Šī gada sesijas galvenā tēma ir “Jēzus nāk! Iesaisties!”, kas atspoguļo adventistu cerību par Jēzus drīzo nākšanu un aicina uz visu draudzes locekļu pilnīgu iesaisti.

Sesijas laikā būs iespējams virtuāli apmeklēt izstāžu zāli, kurā būs sastopamas dažādas kalpošanas grupas no visas pasaules. Tas būs kas līdzīgs jau notikušajai adventistu virtuālajai telts sanāksmei, kas notika 2021. gada maijā.

Virtuālā platforma izskatīsies kā izstāžu zāle, un tajā būs sastopamas adventistu iestādes, kalpošanas nodaļas, tur atradīsies lūgšanu telpa, satikšanās telpa, veikals, kā arī būs skatāmas prezentācijas un būs iespēja piedalīties spēlēs.

“Mēs nekad iepriekš Ģenerālkonferences sesijas laikā neesam veidojuši virtuālu izstāžu zāli,” sacīja viens no organizatoriem. “Virtuālajā izstāžu zālē jums būs iespēja “apmeklēt” virtuālo auditoriju, kurā varēs sekot līdzi ĢK sesijas tiešraidei.”

ĢK sesijas sanāksmes norisināsies no rīta, pēcpusdienā un vakarā pēc Centrālās laika joslas (ASV). Tad izstāžu zālē nebūs pasākumu.

“Izstāžu zāle, protams, būs atvērta 24/7, bet prezentācijas un vebināri norisināsies starp sesijām, maltīšu laikā un pa nakti.”

Pašlaik virtuālajā izstāžu zālē ir reģistrētas 150 dalībnieku grupas, un katra no tām var sniegt no divām līdz desmit prezentācijām, kas ilgst 15-20 minūtes. “Sešu dienu laikā būs pieejamas 500 līdz 750 prezentācijas, tādēļ aizraujošs saturs noteikti netrūks!”

Reģistrējies!

Lai apmeklētu virtuālo izstāžu zāli ĢK sesijas laikā, reģistrējies tiešsaistē - https://exhibithall.gcsession.org/ - pirms sesijas sākuma. Tie, kas būs reģistrējušies, savā epastā saņems aktuālāko informāciju par gaidāmo notikumu līdz tā sākumam.